voeding - zsozan

Ga naar de inhoud

voeding

Producten
Voer voor vijvervissen en koi.
Vijvervissen en koi zijn in de 4 seizoenen, dieren die voor hun vertering volledig afhankelijk zijn van de watertemperatuur waarin ze leven. Daarom is kwaliteit visvoer en onze manier van voeren volledig afgestemd op de noden van het dier.
In ons gamma voer volgen wij enkel voer van uitstekende kwaliteit.
Koi voeren met koivoer Nutramare Koi360
Zo houd je je koi en vijvervissen het hele jaar gezond en in topconditie.

Continu onderzoek naar de beste voerkwaliteit
Nutramare heeft zich tot taak gesteld om continu eigen onderzoek te doen en de laatste onderzoeksresultaten te beoordelen. Alleen additieven die met succes zijn onderzocht, worden in het recept opgenomen.

voeding
Nutramare KoiBasic is ons complete koivoer, dat ook prijsbewuste koiliefhebbers een goede basisvoorziening voor hun koi biedt. Met het speciaal ontwikkelde Nutramare basisvoer hebben we ons bewust geconcentreerd op hoogwaardige basisgrondstoffen en dure toevoegingen zoals algen, kruidenoliën of tarwekiemen vermeden. De focus ligt op een goede prijs-kwaliteitverhouding zonder in te boeten aan kwaliteit. Met zalmolie, een aminozuuroptimalisatie door methionine en lysine en de toevoeging van Montillit Aktivton blijven we inzetten op een fundamentele optimalisatie van het voer. De drijvende 4,5 mm voerkorrels zorgen ervoor dat de koi gemakkelijk eten.
42,50€(incl. Btw)
voeding
Toename van de kleurintensiteit door astaxanthine en spirulina
Hoogwaardige eiwitten en oliën uit waterorganismen
Optimaal gehalte aan micro-/macronutriënten
Natuurlijke kruidenolie ter ondersteuning van de gezondheid van vissen
Hoge kwaliteit
21,00€(incl. Btw)
voeding
Toename van de kleurintensiteit door astaxanthine en spirulina
Natuurlijke actieve klei en kruidenoliën ter ondersteuning van de Gezondheid van vissen
Optimale voeding, zelfs in niet-optimale omstandigheden (slechte filterprestaties/waterwaarden, medicijngebruik, ziek Koi, oude koi en nieuwe koi)
Optimaal gehalte aan micro-/macronutriënten
Hoge kwaliteit
20,00€(incl. Btw)
voeding
Nutramare Koi360 Tosai Swim: Voor speciale opfok
De 2,5 mm versie van het Nutramare Koi360 Tosai Swim compleet koivoer is bijzonder geschikt voor het opkweken van koi vanaf 12 cm. Naast ons Koivoer Nutramare Koi360 wordt het gebruikt voor de intensieve kweek van Koi. Nutramare Koi360 is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en qua voedingswaarde afgestemd op de behoeften van Koi. De optimale eiwit/vetverhouding zorgt voor een betere voederconversie. Additieven ter ondersteuning van de gezondheid zoals antioxidanten, actieve klei en plantaardige oliën en kruiden houden de vitaliteit van uw vissen in stand. De voederkorrels met een diameter van 2,5 mm zorgen voor een optimale voeropname en toevoer rondom.
21,00€(incl. Btw)
Terug naar de inhoud